Cotletul superior de pata negra este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru orice ocazie.
Dieta porcilor bazată pe ghinde face carnea să fie mai suculentă, aromată și de asemenea ajută la nivelul ridicat de proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale esențiale.
Cel mai recomandat este să fie gătit pe grătar pentru a-și menține frăgezimea și aroma. Este mai simplu decât vă așteptați, nu necesită abilitați sau echipamente speciale.
Cotletul de pata negra poate fi servit cu o varietate de garnituri, cum ar fi legume la grătar, o salata verde, cartofi prăjiți etc.
Origine: Portugalia
Greutate:250 gr
Condiții de păstrare: Se păstrează la congelator. După decongelare, produsul nu se recongelează și se recomandă consumul în 24 h.
Condiții de depozitare: A se păstra la -18°C.
E necesară gătirea completă înainte de a se consuma.