Ceafa de Pata Negra este o carne foarte apreciată. Este cunoscută pentru calitatea sa excepțională și aroma unică.
Porcii sunt crescuți în regiunile pitorești ale Portugaliei, unde se plimbă liberi în plantațiile de arbori de plută, hrănindu-se cu ghinde și plante aromate, iar astaoferă cărnii un gust unic. De asemenea, carnea de pata negra este o sursă bună de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitaminele B6, B3, B12, fier, zinc și seleniu.
Carnea este suculentă și fragedă fiind foarte căutată de pasionații de mâncare.
Există o mulțime de moduri de a vă bucura de această carne de porc aromată și fragedă. O puteți găti in cel mai tradițional mod, la grătar, acompaniată de diverse garnituri. Este mai simplu decât vă așteptați, nu necesită abilitați sau echipamente speciale.
Origine: Portugalia
Greutate:250 gr
Condiții de păstrare: Se păstrează la congelator. După decongelare, produsul nu se recongelează și se recomandă consumul în 24 h.
Condiții de depozitare: A se păstra la -18°C.
E necesară gătirea completă înainte de a se consuma.