Acest jamon este cunoscut pentru aroma și textura bogată, precum și pentru procesul său unic de producție.
Aspectul jamonului maturat 20 de luni de la Miguel e Miguel este unic. Stratul exterior este întunecat, cu un strat subțire de grăsime care se adaugă la atractivitatea sa vizuală iar textura este fermă și ușor neuniformă.
Procesul lung de maturare al jamonului a permis aromelor să se dezvolte și să se intensifice.
Jamonul iberico de la Miguel e Miguel este realizat prin maturare naturală, lucru ce îl diferențiază de alte tipuri de jamon.
Conțin ingrediente naturale ( sare, piper, boia dulce) pentru o aromă desăvârșită.
Poate fi servit ca și tapas, însoțit de vin roșu sau bere, pâine cu roșii și ulei de măsline.
Țara de origine: Portugalia
Maturare: 24 luni
Greutate estimată: 100 gr
Poate fi consumat fără restricții.
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.